bakul2011.com

"apa yang dilihat, itu yang dibaca"

Aku, Kau dan Dia full movie 2012

Assalamualaikum!~


Bagi yang belum lagi tengok movie, "jiwa taiko", "hanya aku cinta kau seorang" dan "aku ada, kau ada ada" boleh klik pada link movie tersebut.

Untuk petang ini, ikaa berikan korang satu lagi movie terbaru bagi dorang yang suka berjimat cermat amalan mulia, boleh laa saksinya di youtube yang terdekat. Tapi yang seksanya kalau connection korang lembap, untuk ikaa pakai brodband nie, sepanjang tengok movie nie, xdelah lagi sangkut-sangkut, kalau ada pun xsampai 30saat.

Pendek ceta jum saksikan movie terbaru aku,kau dan dia full movie 2012



notakakitanganku : khas untuk peminat kisah cinta
6 Komentar untuk "Aku, Kau dan Dia full movie 2012"

cerita2 yang disebuat kat atas tu , semuanya tak best kan? ramai orang cakap

first time mai blog ni.

Best of luck sis.

As-salam.. cerite lg3 br xdok ke tuan tanah...

@D'Ewey xfhm laa cara awk tulis..cerita apa awk nk?

video being removes by user...what the hell...bru nk menonton...:(

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info