Home » , , » Pengundian Social Media Award 2013 sudah bermula

Pengundian Social Media Award 2013 sudah bermula

Assalamualaikum

Pengundian MSMW 2013 sudah bermula

Undi MSMW 2013 | Actually blog salah satu calon Social Media Award 2013, tapi ikaa sendiri pun tak tahu macam mana boleh berada dalam list kategori Lifestyle blog, padahal blog nie takkan mampu bersaing dengan blogger otai kat luar tue hah.

Cara pengundian
  • Pergi ke laman Social Media Award 2013 ini.
  • Pastikan korang telah pun mendaftar, kalau belum boleh berbuat demikian.
  • Pilih categories blog yang ingin korang vote.
  • Hanya sekali vote untuk setiap categories

Contoh pengundian bagi blog ! Nur Ikaa ! 
  • Pergi ke categories Lifestyle Blog
  • Cari url www.bakul2013.com ini.

Sebelum undi ( warna kuning )

Pengundian MSMW 2013 sudah bermula

Selepas undi ( warna biru )

Pengundian MSMW 2013 sudah bermula

Ok, dah faham kan. Undi blog lain pun guna cara yang sama. Sekian.

11 kaki komen ✿:

  1. Tengah nak mengundi . Good Luck yee (Y)

    ReplyDelete
  2. @Aliz Elyce dh teringin tue meh la undi..apa pun tq tw.. xterniat pun nk join nie..tp tgk ada lak...hmmm

    ReplyDelete
  3. hebat blog ni. good luck!

    :)

    ReplyDelete
  4. nice blog... congratulations .. ... keep in touch http://myjavalamp.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. hehehehe.okeh ikaa.. my vote is for u :)

    ReplyDelete
  6. tahniah ika..nak kene sign up kalau nak undi,malas pulak..

    ReplyDelete
  7. Salam.... Tahniah terpilih sebagai calon dan semoga berjaya. Ada masa sudi-sudilah vote saya juga di blog sensasi2020 di kategori Best Lifestyle Blog

    ReplyDelete

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

Google+ Followers

 
Support : Bakul2011.com
Copyright © 2013. bakul2011.com - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger