bakul2011.com

"apa yang dilihat, itu yang dibaca"

Tonton Live Setia Hujung Nyawa episode 1 hingga 28

Assalamualaikum

Tonton Live Setia Hujung Nyawa episode 1 hingga 28


"Setia hujung nyawa" sebuah drama yang menjadi tontonan semua lapisan umur. Aku yang dulu tak berapa minat pun drama nie, last-last dah jatuh dekat drama nie, kalau tak dapat tengok live, terus buka Ceritamaster, asalkan aku tak ketinggalkan untuk saksikan keegoaan antara Zain yang masih sayangkan Elsalina tapi, pura-pura benci. Aishhhhh.

Drama 28 episode ini dilakonkan oleh pelakon yang sangat comel dan kacak ini, Amar Asyraf dan Nelydia Senrose dan barisan pelakon lain Zila Bakarin (Datin Adibah), Raja Ema (Puan Haliza), Talha Harith (Hadi), Sura Sojangi (Sofea) dan Hairul Azreen (Iqram).

Tonton Live Setia Hujung Nyawa episode 1 hingga 28



So bagi yang duduk kat asrama, tak de TV. Korang masih boleh lagi tonton live drama setia hujung nyawa pada setiap hari isnin hingga khamis jam 7pm di Tonton Live Streaming, yang mana menyediakan live streaming untuk TV3, TV7, TV8 dan TV9. Tapi kalau yang nak menonton siaran ulangan korang boleh buka dekat ceritamaster ye. Aku pun kadang-kadang xsempat nak tonton live situ jugak aku cari.

Selamat menonton..

Live streaming - Tonton.com
Online episode 1- 28 - Ceritamaster


#Kalau sebelum ni, aku layan Adam Hawa, laa layan Drama Setia hujung nyawa.
5 Komentar untuk "Tonton Live Setia Hujung Nyawa episode 1 hingga 28"

serius citer ni best :) tak pernah tinggal walau skali hahaha

Dah ketagih dah tgk drama ni.. hehe

Pompuan syok..lelaki kesian..watak jahat ajeeee..he2

Aku suka tngk episod akhir dia...best sangt2..Kesian ikram(hairul azreen)..

x dpat tgok kat ceritamaster lah .. mcam mna nk tgok nhe ..?

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info