Home » , , , , , , » Dua kalimah Full Movie (2013)

Dua kalimah Full Movie (2013)

Assalamualaikum


Aku harap korang semua berada dalam lingkungan sihat sejahtera.

Actually, sepatutnya aku bertungkus lumus untuk study for quiz & mid term esok, tapi terdetik pulak hati aku nak tonton fullmovie DUA KALIMAH nie,

Korang pun HARUS TONTON!!

Kenapa....kenapa....kenapa...???

Sebab bagi aku cerita nie memberi peringatan dan pengajaran buat kita semua atas segala kejahatan kita di dunia nie pasti dibalas di akhirat kelak. INGAT HIDUP INI SATU PERSINGGAHAN..

Mybe korang akan cakap ini cuma lakonan semata-mata, padahal luaran pelakon nie xpakai tudung pun, pegang orang xfikir jantina pun. Actually, bagi aku fahami apa yang hendak di sampaikan bukan apa yang pelakon itu lakukan... Pendek cerita hampa tengok arrr sendiri..

DUA KALIMAH FULLMOVIE 2013




Jangan lupa download before kena remove.......

5 kaki komen ✿:

  1. x sempat download lagi lah... bz je manjang... hari ni lah download kat torrent...

    ReplyDelete
  2. alahai .. dah kena block ..

    ReplyDelete
  3. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  4. kalau panjang cerita macam mane?hehe

    ReplyDelete
  5. Cm mne nk download?

    ReplyDelete

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

Google+ Followers

 
Support : Bakul2011.com
Copyright © 2013. bakul2011.com - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger