bakul2011.com

"apa yang dilihat, itu yang dibaca"

Dua kalimah Full Movie (2013)

Assalamualaikum


Aku harap korang semua berada dalam lingkungan sihat sejahtera.

Actually, sepatutnya aku bertungkus lumus untuk study for quiz & mid term esok, tapi terdetik pulak hati aku nak tonton fullmovie DUA KALIMAH nie,

Korang pun HARUS TONTON!!

Kenapa....kenapa....kenapa...???

Sebab bagi aku cerita nie memberi peringatan dan pengajaran buat kita semua atas segala kejahatan kita di dunia nie pasti dibalas di akhirat kelak. INGAT HIDUP INI SATU PERSINGGAHAN..

Mybe korang akan cakap ini cuma lakonan semata-mata, padahal luaran pelakon nie xpakai tudung pun, pegang orang xfikir jantina pun. Actually, bagi aku fahami apa yang hendak di sampaikan bukan apa yang pelakon itu lakukan... Pendek cerita hampa tengok arrr sendiri..

DUA KALIMAH FULLMOVIE 2013




Jangan lupa download before kena remove.......
5 Komentar untuk "Dua kalimah Full Movie (2013)"

x sempat download lagi lah... bz je manjang... hari ni lah download kat torrent...

alahai .. dah kena block ..

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

kalau panjang cerita macam mane?hehe

Cm mne nk download?

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info