bakul2011.com

"apa yang dilihat, itu yang dibaca"

Parody Budak couple baru seminggu

Assalamualaikum

Baru beberapa hari youtube "budak baru kapel seminggu" nie buat video, dah ada ada parodynya.

Yang parody tue, seyes kelakar abis, terbaik laaa..

Bukan nak mengutuk bagai la, adik tue budak sekolah lagi, perjalanan hidup masih panjang lagi. Tak usahlah nak bercinta bagai nak rak. Aku tak nafikan ada jugak bercinta zaman sekolah yang kekal sampai jinjang pelamin, tue pun kalau masing-masing dah punya akal yang matang.

Nie kalau nampak pakwe bersembang dengan makcik jual ais cream pun dah nak cemburu bagai, xpayah tunggu bertahun laa, sebulan pun belum tentu. Kena pulak di jejaka idaman hati tue, ramai pulak kawan perempuan yang hot-hot bagai.

Agak-agak adik boleh tahan ke?

Tue baru zaman sekolah, belum lagi masuk pusat pengajian tinggi, nampk pulak hot yang tuff, muka mature, yang si jejaka pulak nampak hok yang tinggi lampai, berpakaian serupa nak buat show, sedangkan nak pergi kelas jew. So agak-agak masa tue berjanji setia sehidup semati lagi?

Parody Budak couple baru seminggu

Kot ye pun nak buat video "janji setia" buat la yang private punya, hanya korang berdua yang tahu. Xpayahlah sampai 1dunia nak cerita, last-last korang sendiri jadi bahan hinaan orang luar. 

Kecian la sikit dekat mak ayah, malu dorang anak-anak kecil dah pandai bercinta masuk youtube, nanti break up pun nak masuk youtube  jugak ke??

Parody budak couple baru seminggu


Kahkahkah ! siot je parody nie.

Xpayah lah bercinta bagai, belajar dulu, masuk universiti nanti, baru cari jodoh hok tuff, matang sikit ye, barulah berjanji setia, sebab masa tue mungkin masing-masing dah matang la kot. 


Sekian....
3 Komentar untuk "Parody Budak couple baru seminggu"

kahkahakah....gila lawak , sian adik tu , tobat la malu...hahahaha

ntapape je -.-

thumbs up kt parody tuh! haha! lol

lawak ar parody tu.. ahahaha geli den nengoknye..

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info