bakul2011.com

"apa yang dilihat, itu yang dibaca"

Sebenarnya saya isteri dia episode akhir

Assalamualaikum

Tamat sudah SSID "sebenarnya saya isteri dia". Sekarang trend drama yang dimainkan mesti diadaptasikan daripada sebuah novel, seriusly best, semua cerita yang diambil dari novel memang terbaik. Tabik arrghh dekat penulis novel pandai betol dorang olah cerita kan.


Sebenarnya saya isteri dia episode akhir


Aku mula minat cerita novel nie dari drama " Setia Hujung Nyawa", lepas tue "teduhan kasih" dan sekarang "Sebenarnya saya isteri dia". Tue la antara cerita yang memang memikat hati aku.

Tapi sayangnya drama Sebenarnya saya isteri dia dah pun melabuhkan tirai semalam. So korang yang xsempat nak tontong dekat TV3, boleh jenguk di dailymotion untuk siaran ulang online ye.

Sebenarnya saya isteri dia Last episode


Selamat menonton.

So bagi yang belum menonton drama ini dari episode awal, boley tonton di Sebenarnya Saya Isteri Dia Full Episode.
3 Komentar untuk "Sebenarnya saya isteri dia episode akhir"

huahua.. yaya langsung xpernah nonton. asal nak nonton, ada ja yg tukar channel..

jumpa pon SSID episod last nii..hehe :)

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info